Life #1 : Peristiwa Di Jusco

5.4.10

semalam aku gi jusco.. yeler.. hari last sale..
tp aku bukan nak citer sale murah tue tp aku nk citer apa yg aku tgk..
bkn aku nk kutuk.. tp aku rasa kelakar la tgk sorang minah.. tp nama dia bukan minah la coz dy chinese.. mana ada org cina nama minah.. hahaha...

aku tunggu akak aku kat luar toilet ngan nephew aku.. tetiba minah yg aku cakap tadi nak masuk toilet.. cun..aku ingat lagi dy pki top kaler putih+jeans pendek  paras paha+high heel putih..
 time dy nak masuk tue,dy asyik tgk kasut dy jer..
cara dy jalan pon dh semacam.. macam x selesa jer..
dh tue,kaku je cara jln.. tp x la smpi mcm robot..
aku pon,tengok jela smpi dy msuk ladies..

aku pk,mybe dh habit dy kot nk thn dr melepas..

pastu,dy kuar.. akak aku ni pon satu,dy lak yg lama kat dalam..
dh melepas pon,stay jln mcm tue lg...
aku rasa dy trouble ngn kasut dy la...
kasut kalo dh cntik,tp wat skit kaki,buat apa la nk pki...

aku citer ni pon,bknnyew apa...
tp ni la tabiat org malaysia.. nk melaram tp x bertempat...

high heel amoi tue,kalo dh sakit kaki utk dipakai,bley wat alat pelindung diri..
jgn samakan ngan pendinding diri ek...
kalo ada org meragut tue,baling ajer kasut tue..
confirm insaf sepanjang hayat...
haha..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.