Life #7 : kawan aku yg gila tahap gaban!!

8.6.10

ada kat uitm ni slama 2 minggu lebih,ak dh ada agak rmai kawan.. tapi yg paling gila ialah ANIS~.. kegilaan dy tu,xyah dok ckp la.. Ya Allah.. kalahkan orang gila yg dok kat tanjung rambutan.. kalahkan ekin yang dok kat tanjung rambutan.. hahahaha...

suruh la dy wat apa.. sumer dy wat.. yg paling lawak,aku bagi formula 4 flat.. aku kata la kalo hantuk kepala kat tiang ke,dinding ke, confirm 4 flat~ ngh letih2 naik tngga,dy acah2 nk hantuk kepala.. tiba2.. gedegang!!! haha.. kepala dy terhantuk btol2.. dahla ada boy group aku ngh naik time tu.. hahaha.. cam bodoh jew..
time g mid tu,dy punya kes la aku gelak sampai sakit perut.. hahaha.. mana la lahir budak ni..

ak ngn kawan aku ckp utara.. so,dy nak ckp skali ngn kitorang la.. sekali dy ckp,aduh.. sume ayat nk ada "q" kat belakang.. gantung jadi gantuq.. hahaha... aku rasa kalau bawak dy g utara,confirm kene gelak habisan2..
dh tu lak,bley minat kat Amber kumpulan f(x).. riso aku.. jgn kau  ni songsang dh r.. hehe... tp satu jew yg bengkek ngn perangai dy.. suka men kepala aku.. bek sekeh,bek tarik rambut.. rasa nak baling jew dy kat luar tingkap.. hahaha...

but,thanx korang coz terima aku sebagai kawan.. adios~

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.