Life #8 : kusut!kusut!kusut!

20.6.10

kepala hotak aku dah kusut.. dah la otak memang bersawang.. huhu.. assignment first dh mcm hampeh,pasni confirm dush!dush!dush! T.T
ari isnin ni dah la kena present dpn brapa ramai org.. aduyai!!!!!  kan nnt aku wat mcm azilah.. goyang! goyang! goyang! =P tergeliat la lidah aku nak speaking.. nnt aku ckp tunggang terbalik,baru taw.. femes satu dewan kuliah.. adush.. kuatkan semangat!! aja aja fighting!!!!!!!!!!!!
kalo dah nama otak bersawang,bersawang gak la gayanya.. nak tulis blog pon,dah x taw.. gear otak x berfungsi~
adios~T.T

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.