Mumble #3 : lalalalala~

13.6.10

urgh!! arini agak slow sikit otak aku.. susah tol la wat soalan fizik.. belum lagi cmpur kimia.. lg haru.. huhu..T.T


oleh kerana soalan tu memening kepala aku,aku decide sambung malam ni la.. hehe.. baik punya idea.. kaan kawan aku dah membuta selepas meraung coz byk soalan yg kami fail untuk answer.. hahaha..


aku lak amik peluang melalak lagu CN Blue.. =D
serius dude.. lagu dorang memang best.. layan jew.. lirik sumer dh ad.. MV pon ada.. wat apa aku lepaskan peluang.. hehehehe..


drpd aku serabut otakkan.. lebih aku enjoy dulu.. hehe.. lantak lah kalo korang kata buruk perangai pon.. kalo aku ngadap buku lama2 pon,bknnyew aku ley jawab.. tol tak.. lagi la rugi masa.. hehe..


lalalalalalalalalalalalala.........


mandi pon teringat lagu dorang,mkn pon sama.. aduh.. mmg dah kemaruk.. tapi jangan risau.. aku x obses.. kalau obses,24/7 aku dok cakap pasal dorang.., baru korang taw.. hahahaha....


ok la.. aku nak sambung.. lalalalalalalalala~


adios~(lalalalalalalalalalalalalala.....~)

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.