Life #13 : apa cher???

12.7.10

hari ni rasa mcm "panas" jer.. mana xnyew.. arini sepatutnyew aku ada kelas computing.. tpi blok tu byk sgt tingkat.. aku ingatkan aku dah salah tingkat.. dari satu tingkat ke satu tingkat aku cek.. aduh.. x pasal2 wat lawatan x rasmi... tapi,aku pelik la.. sampai ke tingkat 8 aku g,xde lak kelas aku... then,fahimah call aku tanya aku kat tingkat berapa.. laa.. ingatkan minah ni dah naik.. time tu aku dah tgkat 8.. tggu la dy depan lif.. aku dhlah dh tawaf satu blok.. fahimah sampai n kol ntah-sapa-ntah.. and,rerupanya.. kelas CANCEL!!!!!!
rasa macam nak ngamuk jew!!!!! apsal kami 4 orang boley x taw??? yang lain boley taw pulak.. apsal lak jadi mcm ni?? aku rasa macam........... arrgghhh!!!!! selama ni boley je letak advertisement kat pintu lif..  ni,apa kes.. aduh!!!! kalo dekat je xpe gak.. ni x,kena turun naik tangga.. DAMN!!!!!!!!!

rasa mcm haprak jew.. jgn la wat orang mcm ni.. kalo apa2,kongsilah.. ni x,teruk taw kitorang kena.. adush.. rasa cam nak ngamuk kat situ gak.. humm.. rasanya x g dah kelas petang.. PUAN.. sorry~

adios~

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.