Flashback #4 : web....

26.7.10

-->

Lamanyew x update blog.. hehe.. yela.. balik kg.. mana ad internet.. nak g cc,bebudak men game lak yg berlambak.. tp aritu ada la g kejap.. tapi memang x sempat la nak update..
Waa.. seminggu dok kat rumah sronok gila.. x yah kalut g kelas,duit x abis coz mak yg dok masak,n xde angah yg berlagak bos memerintah aku.. hehehe..
Tapi memang x sangka r.. mak tau jew apa yang aku nak mkn.. mula-mula,mak masak udang sambal petai.. esoknyew mak wat ulam jantung pisang.. huish.. mak ni bley baca fikiran aku lak.. hoho.. seronok tahap gaban la.. terima kasih daun keladi mak.. len kali wat lagi.. hehe..
Abah pon dah sihat.. Alhamdulillah~ tapi makan bukan nak pantang sangat… isk3.. abah.. abah.. pantang la skit.. bukannyew fully sihat pon…
Humm.. x taw nak citer apa lagi..

Adios~

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.