Life #16 : Kawan AKU

23.1.11

sume orang ada kawan.. sama la mcm aku.. haih... apa aku nie.. melalut pulak.. ok2... actually,aku x taw nak tulis cmne.. uhmm.. camni la.. ada kawan aku nie.. aku t'baca blog dy... dy kata org nk kwn ngn dy time sng jew.. uhmm.. yup.. mmg ad org cmtu.. kalo kte xde,mmg BOHONG la.. sbb aku pown pernah ada kawan yg mcm tue.. tp,aku x kwn sgt pown ngn dy.. lbih sng kata,schoolmate gitu la.. aku fhm perasaan dy.. tp,bg pandangan aku,x sume org kwn ngn dy sbb nk tumpang senang jew.. sbb.... time skolah dulu,dy kwn ngn org yg sudi share mslh ngn dy..


sape kata sume org perfect.. mcm tu gak ngn kawan.. dorg pown manusia bese.. ad kelemahan.. ad kelebihan.. aku bersyukur sgt2 sbb skang kwn2 aku pandai hargai aku.. n aku hargai dorang gak... kalo kata kitorang x gaduh,mmg BOHONG la.. tapi,sume mende boley dibawa berbincang.. kan?kan?kan?



my lovely housemates yg suke m'buat onar kat R5608.. dan aku turut terlibat.. =P sayang korang ketat2.. hehehe..

kalo dh rasa kawan tue mcm m'pergunakan kita,nape x trus terang jew? kalo xnak terus terang,amik pendekatan yang lain.. uhmm.. contohnyew.. x slalu hang out ngn dorg.. x bermaksud kita putuskan friendship.. tapi jarakkan diri.. kalo dy btol2 seorang kawan yg baik,mesti dy akan slow talk ngn kita.. kan? mcm kawan2 aku nie.. that's why aku suka n sayang sgt kat korang..
SERIUS wei!!!! hehehe.. =]

My BestBoyfriend yg suka mengacau aku.. hahaha... =D suka sangat kawan ngn hg.. v(^^)v

 kdg2 pengalamn mcm n ila yg akan mematangkan kita.. tp aku x kata aku dh matured.. aku rsa aku nie msih bdk2 lg.. hahaha...

kdg2 kita selalu menilai orang lain sedangkan kita x sedar yg kita nie bagus sgt ke kdg2 kita x sedar yg kita dh wat salah kat kawan kita.. kn? alamak.. dh masuk alam kesedihan lak.. shoosh! shoosh! xnak sedey2.. hehehe...


seyes.. aku dulu pown selalu dipergunakan oleh org2 mcm tue.. tapi,tue mengajar aku utk memilih kwn yg baik.. hehehe.. mcm korang la... hehehe..

Classmate aku yg suka sangat2 men dota.. sayang u la sayang.. hahaha..


tapi,aku taw,aku bukan seorang kawan yg baik.. tapi,aku akan try ubah kekurangan aku.. tapi,korang pown terima la kekurangan aku yg berlebihan nie.. hehehe... maafkanlah sahabatmu ini.. saranghamnida~


but how you forgive,not how you listen,but how you understand,not how you see,but how you feel..."
tamat sudah~


You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.