Life #22 : saYa niE saPa???

28.2.11

huh.. rinie aku dh lepas satu mende yg agak menyebabkan aku sakit jiwa this lately.. what it is? presentation computing.. after that,aku dok la berangan2 and nengok kwn2 aku wtpe.. tbe2 tringat psl satu mende..

dari dulu sampai skang,mesti org keliru aku nie org mna.. dlu blajar kat kedah,org akan kata aku nie sama ad org kl/selangor or kedah/area utara.. erk.. kalo mcm nie,confirm kene buang ngri dh aku.. hahaha..
tue satu hal.. kat puncak alam nie pulak,org pening ngn aku.. keliru aku nie org mna.. mna x nyew.. bila aku ngn geng2 aku,aku ckp utara.. sampai org ingt aku n wana dulu satu skola... hihihi.. bila ngn ati,classmate aku,aku ckp trgnu.. dh nma pown kitorg nie satu negeri.. xkan aku nk wt berkagak g ckp kl ngn dy.. and ble ngn org lain,aku ckp kl jew.. hoho..

sori la.. bkn sja2 nk wt korang keliru.. aku ni dh dpt title "Cik Tat". so,kena la follow peribahasa.. even aku nie perosak bahasa =P.. tapi aku nie kadang2 x phm gak bhasa terengganu.. sebab family aku x ckp pekat sgt.. bese2 jew.. tp adik2 aku lg terer la.. smpi aku pown x phm ap yg dorg ckp.. haih.. bdk2 mmg cpt trikut..

masuk kandang harimau mengaum, masuk kandang kambing mengembek..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.