Life #21 : Hal Aku,Hal Aku.. Hal Korang,Aku XNak Masuk Campur

26.2.11




Bila dh nak abis asasi nie,byk mende la yg dtg atas nama dugaan.. kalo dugaan dlm rupa kerja,assignment or yg sewaktu dengannya,aku xde la kesah sgt.. tp bila berkaitan ngan manusia aku rsa mcm nk kenyek manusia serupa gitu jd sekecik2 alam..



susah kan bila kenal manusia yang x reti bahasa.. sampai x taw nak guna bahasa apa.. nanti kalo aku ckp straight-to-the-point,kata aku mulut capoi la.. xreti jg mulut la.. n mcm2 la.. tapi,bila bagi hint,otak dy lak loading nak cerna kata2 sindiran.. aduh.. bukak la otak tue luas2... kan bagus..

aku mls nk mrh2.. sbb aku nak jd sorang yg cheerful.. kalo dok mrh2,nnt abis muka aku naik jerawat.. bak kata tutor fizik aku.. "Tengok! Kan dah x cantik bile sya marah.. "" something like that la.. serius.. bkn best pown mrh2.. wat sakit jantung jew.. bley rsa yg jantung kita mcm kna tkn bile kite rsa mrh..
 xbest.. x best..




tapi aku mmg x reti ngan manusia yang bajet bagus nie.. dy rasa ap yang dy wat,sume orang suka.. padahal,dah mmg terang lagi berspotlight yg org x suka apa yg dy wat sbnrnyew.. and lagi sakit ati,dok sibuk pasal aku suka dgr lagu korea and layan korea and all about korea stuff..





so what!!!!! yang x senang duduk sgt tue knpe?? yang mnt bola,yg mnt mende berdazzle2,yg mnt fashion,yg mnt mcm2 tue,sma je la mcm aku mnt korea nie.. aku x fhm tol ble sampai je part korea,mesti ad yang nk usha slack.. mcm la aku tgk video porno ke apa.. kire ok la nie.. aku wat mende2 yang luar dr gejala sosial..



come on la.. respect la privacy org.. perlu ke soklan "Apsal korang mnt korea sgt ha?" dtujukn???? aku boring tol ngan soklan nie.. bunyi dy mcm mende tue kesalahan yg BESAR sgt..




aku dh la cbuk ngn keje yang berlambak.. sekali,ad org cbuk2 nk ceroboh privacy ak,mmg silap2 ari bln dpt mkn kaki aku.. bak kata org "Tue bkn mintak kaki.. tue dh dpt kaki aku"..



Belum try belum tau,dh try baru tau..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.