Review #4 : B1A4

1.5.11

Assalamualaikum... XP

semalam ngah on9 fb,ttba ada kawan aku hntr link n citer psl group yg bru debut last week gitu.. waa.. hijau lagi tue.. hehehe.. B1A4.. tue la nma groupnyew...






JIN YOUNG
Full name : Jeong Jin Young (정진영)
Position : Leader,vocal
D.O.B : 18-11-1991
Height : 178 cm
Weight : 59 kg
Skills : Song writing,singing,acting.

First impression aku kat jin young oppa nie, cute.. hehehe.. cute apa.. hehe.. kalau kauorang perasan, or aku seorang ja yg perasan.. hehehe.. muka dia mcm eun hyuk super junior.. nasib baik la kwn aku tue dh warning awal2 jgn amik dia.. hehehe.. my friend,don't worry.. hehehe.. kalau aku terminat pun, aku senyap2 ja.. xkan bising kat kau punya.. hehe..




CNU (shinu)
Full name : Shin Dong Woo (신동우)
Position : Vocal,rap
Blood type : A
D.O.B : 16-6-1991
Height : 182 cm
Weight : 64 kg

First impression : wow.. rambut pnjg.. uhmm.. x nmpk la lagi kekiutan dia.. xpe.. nnt mesti dia punya penampilan aku berubah sedikit demi sedikit.. macam jung shin cn blue.. dulu mcm avatar,skang dh handsome+beautiful gitu.. hehe..


BARO

Full name : Cha Sun Woo (차선우)
Position : Rapper
Blood type : B
D.O.B : 5-9-1992

Firs Impression : Baro oppa (even tua 11 hari dari aku) nie amatlah dipromote oleh kawan aku tu bcoz dia takut aku kebas jinyoung.. hahaha.. kawan aku kata dia nampak macam Nickhun 2PM bile dia wat mata besar.. erkk.. aku try la juga pause mv diaorang.. urhmm.. tak nampak la criteria yang kawan aku cakap.. tapi,kawan aku ni x habis si Baro nie.. tak apa,nanti kalau dia ada criteria/s yang aku suka,aku akan suka la dia.. hehehe..




SANDEUL

Full Name : Lee Jung Hwan
Position : Main vocal
D.O.B : 20-3-1992
Blood Type : A
Height : 178 cm
Weight : 62 kg

First Impression : Aku suka la tgk dia nie.. hehe.. kenapa? sebab dalam mv OK tue, dy mengingatkan aku kat Jaejin FT Island.. hehehe.. and aku perasan,kebanyakan kpop artist yang aku suka kebanyakannya nama keluarga diaorang LEE.. hehe.. Lee Jong Hyun,Lee Jae Jin, Lee Gi Kwang, Lee-U,Lee Chang Sun/Lee Joon.. hehe..


GONGCHAN

Full Name : Gong Chan Shik (공찬식) 
Position : Vocal, Maknae (Youngest)
D.O.B : 14-8-1993
Blood Type : A
Height : 181 cm
Weight : 60 kg

First Impression : Muka Gongchan nie ada ala-ala kejepunan sikit.. and, FYI kawan aku promote Gongchan nie juga selain dari Baro.. tapi,aku tak suka sangat dengan budak yang lebih muda dari aku.. tapi,gongchan nie memang kiut la juga kan.. but,stil.. aku x suka orang yang lebih muda dari aku.. tapi, x tahu la pula kalau aku akan tersuka nanti.. hehehe...


Overall : Dorang nie mmg cute la.. sebab apa nama B1A4,aku x tahu la pula.. banyak lagi rookies yg dah debute.. so far yang aku tahu B1A4 and Block B.. harap2 diaorang success..


credit to @JkMotion88

B1A4's profile credit to @ainsurayablackheart



Wassalam..

You Might Also Like

1 comments

  1. Nak tolong.. nama dorang b1a4 sebab dalam grup dorang kan ada 5 ahli. perasan tak, sorang je darah b, Baro. Yang lain tu, semuanya darah a :DD

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.