Mumble #11 : Miss

27.9.11

Assalamualaikum and selamat pagi buta...

Entah la kenapa tiba2 pagi2 yang hening nie, Zie homesick pulak... boooo!!! Dah besar panjang pun, stay duk homesick lg.. isk3.. well.. manusia tak boleh lari dari perasaan.. and, my feeling right now is I MISS MY FAMILY!!!! plus, Zie tak jumpa lagi baby Khalif.. huhu.. well.. Zie memang pantang kalo baby2 nie.. geram sangat tgk muka yang suci dari seorang bayi bak kain putih yang kosong.. Subhanallah, ciptaanMu begitu indah.. ok la.. Zie pun xnak wat entry panjang2 sebab Zie dah penat (and xde orang nak baca pon!!!) kui3.. AAK!!

So, as a human, just hope and pray to Him so that tomorrow will be a nice day for us to get start a new life.. (Ya Allah, lintang pungkang kangkang aku nyew ENGLISH!!!).. correct me please~ hehehe..

Wassalam..

I'm a normal person with a tiny heart.. 

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.