Video #1 : Untuk orang yang moodnya tak berapa nak ada mood.. hihi..

20.9.11

Assalamualaikum & salam sejahtera



Zie suka sangat makna lagu nie.. so, to all my friends yang tengah stress,moody,putus cinta ke, result teruk ke... hayati la lagu nie..

tak faham?? aiyyoo.. itu english sub sudah ada maa... tak reti baca bahasa omputih?? isk3... tue la.. time kelas BI, tidur.. (macam power sangat english!) apa susah.. kamus kan ada.. google translate pon ada. just click!

Boleh la jadikan lagu nie sebagai salah satu lagu motivasi.. ye tak??  korang tak minat/suka kpop? AAK!! ( ada aku kisah!! )

ok.. don't stress-stress.. enjoy your life and always be happy.. SJ CALL!!

Wassalam~

You Might Also Like

2 comments

  1. saya x suka k-pop laa . . .
    - Mr.KA -

    ReplyDelete
  2. MR. KA, awak tue jelez ngan kpop...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.