Life #37 : Sigh

21.10.11

Assalamualaikum...

hari nie Zie hangin skit ngan sorang bdk hingusan 12 thn.. tapi, nasib baik Zie xde la hangin satu bdn coz kalo zie mrh dia pun mcm mendatangkan faedah pada zie.. lg pon bdk lagi kn.. zie sbg kakak kpd dia kena bersikap profesional la gak.. hehehe..

actually budak nie classmate adik zie.. zie tak kisah bila dia nak mengadu pasal adik zie kat zie.. tapi, kalau dia nak mengadu pon, biarlah bertempat.. nie benda yg remeh temeh jew nak ngadu.. aiyooo~~ dah tue pulak, dia duk tanya nape adik zie jd macam tu, jd mcm nie.. mana la zie nak tahu.. skang zie dah sambung study jauh dari rumah.. xkan la 24/7 nak ikut perkembangan kat rumah.. =.="


adik zie jadi baik+alim pown dia nak mengadu.. terfikir jugak.. budak nie minat adik aku ke?.. huh.. habislah kalo dia jadi adik ipar zie.. 24/7 la dengar dia mengadu pasal adik zie..

kepada adik manis (lenggok mat bangla) suka hati adik akak la dia nak jadi alim ke, jadi baik ke apa.. as long as dia tak menyusahkan adik, xyah la adik nak amik pusing sangat pasal adik akak tue.. dia pun bukan nyew mengacau hidup kn?? kalo nakal tue, standard la.. natural attitude as a teenager.. kalo melayan, memang kena kacau jela.. jadi macam akak.. kalau orang kacau, wat bodoh jew.. sampai kesuah nie haa hidup akak ok.. hehehe...


Bye Myspace Comments
MyNiceProfile.com

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.