Life #39 : 15 Minute Trip In UPM+COGRATE!!

20.11.11

Assalamualaikum..

Lama la pulak zie tak update blog. Nak kata busy, tak adalah mengalahkan PM. hehe.. let's back to main topic.....

Semalam zie ikut.....  uhhmmmm.... cmne nak namakan ek.. senang cerita, zie panggil family angkat la.. sebab kitorang nie macam dah adik- beradik.. sambung balik ek... semalam zie ikut family angkat zie naik KL.. nope kandang lembu.... tapi KUALA LUMPUR..

But, before that, zie gi Universiti Putra Malaysia (UPM) dulu.... dah lama dah tak jumpa dia nie.. terpaksa berpisah dengan dia masa tahun 2009.. sedih sangat masa tue.. sebab semua benda zie share ngan dia... semalam bila jumpa dia, rasa seronok sangat2.... tapi xleh nak sembang lama2 sangat sebab zie nak gi tempat lain...

My Lovely Little Sis.. Linda...
bila dah keluar dari upm tue, teringat lak ex-roommate zie pon ada kat sana.. tapi, dah lepas gate lak.. so, i just called her... dulu, dia ada gitau zie yang dia nak bertunang tahun depan.. bila tanya pasal tue,dah bertambah advance lak budak nie.. nak terus KAHWIN lak... haih.. untung la kau Zu... harap-harap plan kau tu menjadi... jangan lupa nak hantar kad jemputan kat aku sudah.. sama2la kita doakan pasangan ne bahagia hingga ke anak cucu...

p/s: congrate ek team harimau muda coz dapat masuk final... wat elok2!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. amoiiii3..ziziiiiiieeee~~~hmph! O..O

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mendoakan agar aku dapat makan nasi minyak hang cepat2.. hehehe..

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.