Life #44 : Happy New Year and Welcome Final Exam

31.12.11



Hari nie dah 31 Disember 2011!!!! so, dengan rasminya, pada pukul 12 tengah malam ini, kita akan menyambut tahun baru.. welcome 2012...

Mesti ramai dah pasang azam tahun baru kan?? bagus.. bagus.. jangan jadi macam zie.. bangun pagi tadi baru nak perasan yang dah nak dekat tahun baru.. almaklumlah.. busy sgt2 bila nak final exam nie.. tapi, baru hari nie kot nak study betul2.. hehe...

mana tidaknya, semua sibuk dengan c++ mini project.. and Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. Mr Lecturer pun asyik kata bagus je time kitorang buat pembentangan.. huh... perasaan memang happy nak mampus la... nasib baik tak lompat depan dia... haha.... thanx to all my group members coz bagi kerjasama... well, teamwork is important!! tapi, bahananya, zie dah demam.. huhu... tapi berbaloi-baloi..

and, sekarang zie tak ada alasan dah tak nak study untuk final.. u need to focus zie!!!

6 Papers!!!!!
and tak boleh jumpa MR.KA.. huhu... coz kitorang pun dah janji nak focus.. humm... tak apa.. sekarang zaman it.. hihi...

so, kawan2 and bloggers sekalian, doakan zie ek.. and minta maaf kalau ada buat salah...

Doakan untuk kawan2 zie yang sempoi bagai nie sekali ek.. ;)



You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.