Life #52 : angin monsun timur laut

27.1.12


actually nak post pasal nie before tahun baru lagi..
tapi, entah macam mana, terlupa lak pulak..
tadi, kemas-kemas bilik, terjumpa kamera and baru teringat.
hehe.
nak kata makan semut, tak ada pula..

okay,
semua orang tahu kan,
bila hujung-hujung tahun,
kawasan-kawasan pantai timur akan dilanda angin monsun timur laut.
and,
automatically,
akan berlaku kes-kes hujan lebat, ribut taufan and the most popular one,
BANJIR!!

kat sini, zie nak share video yang zie rakam pada tahun lepas..
before that, sori la sebab abang zie nie tiba-tiba interrupt..
kot2 risau pulak ada yang nak muntah darah ke apa kan...



di pantai Rhu.. ombak tak ganas mana time nie...





You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.