Life #48 : ho ho ho holiday...

11.1.12

p/s: sila baca tajuk entry di atas mcm iklan horlicks ek.. ;)


happy holiday to all degree student in Malaysia...
bercuti la sampai lebam...
kita dah bersusah payah bergelumang ngan buku
dalam emm.. 4 bulan mcm tue ek??
tak payah la nak fikir sangat pasal berapa pointer nak dpt nnt...
tunggu jew ok...
marilah sama2 kita tawakal selepas berusaha...
tak kira la usaha kita tue skit ke banyak,
tapi apa yang penting,
kerjasama
USAHA!!

wah!!
cakap macam zie dah habis exam jew kan??
=P
actually, zie ada satu lagi paper...
hahahahaha...
ini pon wat mcm tak sedar diri dok berblogging sakan...
yelaa..
nanti 5 minggu toq, zie xleh online mcm nie..
:'(

kawan2 zie yang lain pon dah sibuk kemas2 barang...
jelez nyew rasa...
bye-bye korang...
kita jumpa di sem hadapan...

balik nanti, tak plan lagi nak buat apa...
tapi, kalo tak ada aral kemalasan,
nak belajar memasak ngan mak..
woot2!!!
anak dara pemalas nak masuk dapur dah...
>///<

apa??
ingat malas2 zie tak reti masak??
at least kenal la jugak bahan2 masakan...
at least,taw la jugak nak buat siput sedut lemak cili api...
hoho...
kiranya, tak ada la malas sangat kan??



have a nice holiday everybody...
coz sem depan kita akan berperang lagi
dengan buku-buku..
nak menghadap muka lecturer bagai...
nak kena bangun pagi n fikir hari nie nak ponteng kelas ke x..
assignment+test+quiz lagi..
okay.. okay.. zie stop here...
nanti spoil lak mood korang nak cuti kan??

doakan zie boleh jawab paper C++ programming esok.. :'(

You Might Also Like

2 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.