Life #45 : Premier League VS Ombak Rindu

3.1.12


MR. KA post gambar nie kat fb zie.. kesian gak la peminat arsenal nie sorang tak boleh gi tengok team feveret dia main.. dah la last2 minit lak dia tahu pasal game tue... tapi.. bukan tak boleh gi tengok.. boleh.. mula2 je disekat.. bila dah bagi, tak nak gi pulak... gewdiks.. hehe.. jangan marah MR. KA..


You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.