Life #56 : waiting..

8.2.12


dah hampir tiga minggu ternak lemak kat rumah nie,
rasa tak sabar sangat nak balik melaka..
nasib baik la minggu lepas abang ipar balik rumah..
so, dapat la kirim barang-barang lain untuk dibawa ke melaka..
tak sabar rasanya nak tunggu 19 Februari nie..
tiket pun, dah beli.. hihi..


ingat lagi tak entry zie pasal Transnasional?
kalau nak review, klik SINI..
so, akak zie cadangkan naik mara liner..
sebagai adik yang taat, try jela kan...
harap-harap tak ada apa yang berlaku nanti..
Amin~

bila balik Melaka, kena buat anjakan paradigma!! >//<

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.