Life #53 : ferris wheel

3.2.12


zie teringin sangat nak naik ferris wheel..
nak naik sendiri, memang tak la..
mana la reti...
tapi, kalau ada orang ajak, laju je kita kata ya..
hihi...

tapi, kalo boleh, nak naik ngan pakwe or suami...
baru la rasa macam dalam drama..
romantik gitu..
hehe...

teringat cerita snow queen..
bila ferris wheel tue tak berpusing,
budak perempuan tu menjerit kegembiraan
coz dia rasa cool sebab macam dalam filem..

teringin sangat nak naik nie...
sape sudi nak bawak zie??


angan-angan sememangnya indah...

You Might Also Like

6 comments

  1. hehe..demi nak naik sempat lagi ye fikir nak romentik..hehe..ok per..bile lagi kan?huhu..

    ReplyDelete
  2. hehe... wat2 seronok berangan.. bile lagi... sementara ada kesempatan nie.. ;)

    ReplyDelete
  3. hehe..sy suke naik yang macam kapal hayun2 tu..ape nyah name dy..bestt!!

    ReplyDelete
  4. saya pon tak ingat, rasanya ada pirate2 apa ntah.. hehe.. tapi taubat dah, tak nak naik... nak terkeluar semua isi perut.. huhu...

    ReplyDelete
  5. Pergi Penang, sure dapat naik feri di lautan. Kalau kat tasik tak mencabar..

    ReplyDelete
  6. saya dah pernah naik feri.. ferris wheel yang saya tak naik lagi....

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.