Formspring #2 : Internet.

17.2.12


Formspring lagi.. hik!
biar la.. :)

xnampak, klik imej ye..
zie tak mampu nak katakan zie benci internet..
coz zie blogging, gunakan internet...
facebooking, gunakan internet..
tweeting gunakan internet..
semuanya menggunakan internet....
orang zaman sekarang, tak boleh hidup tanpa internet la sayang...

however, zie boleh cakap macam nie je...
"Eiii.. bencinya!! nape line nie lambat ngalahkan siput?!!!!"
just hate the line, not the internet...
hihi...

dah jam 0123 nie, jom tidur!

You Might Also Like

2 comments

  1. di zmn skrg ni..internet memg sgt penting..
    xpenah la smpy benci internet..setakat meraj0k2 tu biasa lah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau merajuk pon, mesti xmrajuk lama2 kan???

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.