Hutan Lipur Sekayu, Kuala Berang

5.2.12


bagi kitorang yang duduk kat Terengganu ni, tempat mandi-manda yang paling best ialah Sekayu..
seronok sangat-sangat sebab dapat pergi dengan anak saudara.
tapi, si kecil Khalif Darwish, kitorang gi hantar kat rumah Che Da di Kuala Berang dulu.
mana boleh bawa budak 4 bulan kat tempat macam tue.

holding my nephew..
kitorang semua dah dalam air, dorang nie sempat ngap3 lagi =.="

penat mandi, makan la...
jom balik!!!
tengah seronok mandi tu, tiba-tiba siren berbunyi..
bila dah nak lewat petang, air akan naik (bergantung pada musim)..
then, kitorang ke rumah Che Da untuk dinner...

kalau datang Terengganu, jangan lupa datang Hutan Lipur Sekayu ye :)

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.