Life #60 : new look!!!!

14.2.12


okay, seriously zie agak penat time ngah tulis entri nie...
dari siang tadi, zie asyik ngan blog nie..
btw, apa pendapat korang?

sesungguhnya, zie seorang yang buta seni..
zie try la cari template yang bajet cute kan..
tapi, tak jumpa la..
zie of course la cari yang colour biru, my fav colour..
tapi, mesti akan combine dengan pink...
aduyai.. zie bukan tak suka pink ke apa..
tapi, pink tak sesuai la ngan zie...

so, berbekalkan pengetahuan dari jombinabelog.blogspot.com,
inilah hasilnya.. hehe..
seperti yang zie kata, zie seorang buta seni and mintak maaflah kalau combination colour nie menyakitkan mata korang je..
but, please give me suggestion so i can improve my skill...

my own banner
zie dah lama nak buat banner..
especially yang boleh gerak-gerak tue kan..
tapi, memandangkan zie tak berapa nak terror, zie just buat ala kadar aje la..
silalah curi banner zie kat sidebar tue..
hek!

new header!!
okay, actually, nie second header yang zie wat sendiri...
before nie, memang simple sangat

ini la header dolu2..
even xde gempak mana header kat atas sana nun,
but i like it very much..
coz gambar2 kat header tu ada maksud tertentu...

Fanpage
huuuu...
saja suka-suka jela wat fanpage nie..
kalau sudi, sila like fanpage zie tu ye...
tiada paksaan!!
kerana sesungguhnya zie tak suka paksa rela nie..
biarlah apa yang kita buat adalah secara sukarela..
baru ada keberkatan...

for the doodle, zie nak kredit kat gadis kecik
comel doodle dia..
mengkritik dan membimbing adalah dua perkara berbeza..jadilah seorang pembimbing...kerana pembimbing itu seorang yang mulia

You Might Also Like

2 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.