Life #63 : Poorly My Greeny~

20.2.12


semalam dah selamat sampai di tanah Hang Tuah dalam pukul 6 camtu..
memang penat betul la duduk dalam bas tue 9 jam..
huhu...

sampai-sampai, my frens ajak celebrate birthday kawan..
actually, kawan tue birthday dia 4 Feb yang lepas..
memandangkan kitorang semua cuti time tue, semalam tue jugak la nak sambut..
penat tak hilang lagi..
tapi, memandangkan dorang dah plan semua, zie just hadirkan diri untuk memeriahkan majlis aje la..

habis kat depan restoran tue bersepah dengan tepung..
haha..
luckily zie tak kena tepung apa...
well, buat muka tak bersalah la..
coz tak expect langsung tepung and telur tue..
ingat just calit2 kek kat muka je kan.. hehe..

balik semula ke hostel, kemas barang and then, rehat kejap..
on la my greeny lappy tue..
sekali, problem...
sedih sangat-sangat...
petang tadi lepas habis kelas, roger my brother ajak gi "klinik" hantar greeny...
"nurse" tue ckp maybe hard disc dia prob or the windows yang buat masalah...
memandangkan "doctor" dah balik, terpaksa tinggalkan greeny dekat "ward"..
sedih rasanya.. huhu :'(

hopefully, greeny dah sihat besok...
Amin~

You Might Also Like

2 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.