Life #64 : Puffy's new friend

26.2.12


pagi-pagi dah kena kacau dengan roommate...
biasalah... budak tak dapat keje sepatah haram, camtu la jadinya...
asyik nak kacau roommate dia yang comel nie je...
so, tak nak bagi dia semakin meliar dengan perangai tiga sukunya, kitorang decide la nak gi Mydin.. *Mydin je pun..*

oleh keranna tak ada bas, jalan kaki la kitorang...
sedikit malang, sebab hujan...
balai bomba yang berdekatan la jadi tempat berteduh...

sempat lagi....
kitorang duk senyap-senyap je kat balai bomba tue..
rasa mcm penjenayah la pulak kan... haha..
cakap pun cover je..

cepat la berhenti....
bila dah berhenti, sambung lah balik perjalanan...
kereta memang banyak coz dekat dengan jom heboh...
nak lintas pun,  segan  takut pulak...
trauma accident hari tue pun tak habis lagi.. huhu..

tapi, akhirnya sampai jugak kat Mydin tue... HOORAY!!!
first shop yang zie target, MPH.. haha...
baucar ada lagi, so, borong la... hihi..
baru ingat nak buat koleksi hlovate tapi buku hlovate ada berapa buah je...
disappointed! :(

roger-roger my bro-in-law yang baru balik dari kampung...
tapi, just makan kat foodcourt... haha...
kesian juga kat in-law zie nie..
bini kat Terengganu, suami kat Melaka....
but they so sweet... :) *nak cari suami macam tue*

sekarang, my lovey dovey puffy dah ada sleeping partner baru..
patung Pooh angah yang abang ngah bawakkan dari kampung...
he's so big sampai abang ngah letak kat seat depan jadikan peneman time otw balik Melaka....
haha...
so funny lorhhh~
diberi amanah untuk jaga dia, so malas nak fikir-fikir sangat namanya, zie just bagi nama Mek Ngah.. hihi...
sempena nama agah tue... haha...

malam nie, sape nak kena tidur bawah haa???
maghrib tadi my love call...
banyak geram ini punya hati coz kena tipu hidup-hidup...
huhu...
tak perlu la nak uji sayang ke tidak....

SAYA MEMANG SAYANG AWAK SAMPAI ALLAH TARIK BALIK SAYANG TUE!

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.