Life #67 : cleverbot mintak ustaz

2.3.12


hari sangat-sangat boring!!
tak ada mangsa nak kacau...
nak gi bilik kawan-kawan yang lain, nun di blok sebelah..
memang malas nak jalan.. hihi..

so, teringat FL main cleverbot..
jeng jeng jeng...
try la kan..
memang bingung la cleverbot nie..
yang paling tak tahan, boleh pulak dia mintak ustaz.. hahaha!!!



hahaha...
korang ade???
terubat la sikit boring nie..
digantikan dengan perasaan geli hati dan sakit hati..
LOL~

You Might Also Like

3 comments

  1. haha.mmg sakit hati layan cleverbot ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. btol3.. tapi, dah boring sangat, layankan aje.. semalam dy xde wat sengal sangat...

      Delete
  2. robot ni mmg suka cari pasal, hukk...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.