Life #68 : How Do You Appreciate Your Follower?

4.3.12


INI BUKANNYA SEGMEN!!

Alhamdulillah dah 1 tahun 11 bulan usia blog zie nie...
memang zie tak sangkalkan yang blog zie nie bukannya blog yang informative sangat..
blog zie nie pun tempat zie melepaskan perasaan sebenarnya.. hihi...
follow menfollow nie memang zie tak paksa...
terima kasih sangat-sangat kepada blogger-blogger yang sudi follow zie..



follower zie, ialah rakan-rakan bagi zie..
so, zie totally appreciate dorang eventhough ada yang niat nak naikkan bilangan follower dorang jer..
itu, kita letakkan ketepi..
sape tak nak follower beribu-ribu kan??

bila dah ada orang follow, memang zie follow balik..
tetapi, memandangkan zie hanya menggunakan wifi kolej, ada sesetengah blog yang disekat coz kena web filter..
so, terpaksa la hold dulu untuk follow balik..

then, kenala masukkan blog follower dalam bloglist zie..


yang boys di hot guys..
yang girls di hot chicks..
tapi bagi blog yang broken link, zie tak dapat nak letak blog korang..
minta maaf sangat-sangat...

so, bolehla zie baca entry-entry dorang yang best..
kalau rajin, zie komen la..
kalau baca dalam keadaan yang ada kureng mood or letih, just mata jela yang bergerak ke kirin ke kanan baca entry dorang...
baru la keep in touch :)

bagi follower yang ada banner, zie akan 'curi' banner dorang...


cantik banner2 dorang.. :)

MAAF! MAAF! MAAF!
bagi follower yang zie tak dapat trace sbb memang tak dapat jejak korang...
and zie amat kesal bagi blogger yang kata dia ada follow zie tapi, cek2, tak ada pun..
kalau tak sengaja, tak apa..
dimaafkan...
kalau yang sengaja, janganlah buat macam tue...
ikhlaskan hati anda ye...

Daripada Abdullah bin Mas'ud r.a, Nabi SAW bersabda yang bermaksud : 
"Seseorang itu adalah bersama dengan orang yang dikasihi"
(Riwayat al-Bukhari dan Muslim)

You Might Also Like

6 comments

  1. ehhh...ada dalam hot chicks...TQ..:) tq jgk rajin komen kat entry akak..

    ReplyDelete
  2. huhu..pernah terjadi kat ayu, ingtkn ayu dah follow dorang semua..ayu ckp la ayu dah follow tapi uper2nye xde pun...sistem blog ade yg xkena mase tuh...adoyai, sian kat dorang..xbermaksud pun nak tipu2,huhu..last2 bile sistem ok, follow balik:)

    tp mmg ade yang main tipu2 ckp dah follow..hurmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bese la tue.. benda yang kita tak sengajakan... yang main tipu2 nie la tak suka.. (geleng kepala)

      Delete
  3. follow sebab nak baca lagi entry2 terbaru dr blogger2..kadang2 jd SR jer, klu line internet ok, komen la jugak...salam perkenalan...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx cik comey :) dah follow cik comey n wat apa yang patut.. keep in touch ye...

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.