Life #69 : Makaroni Tuna

7.3.12


oleh sebab kawan-kawan terliur masa zie wat Makaroni Cheese Baked,
so, semalam kitorang gi shopping barang-barang untuk wat Makaroni Tuna..

balik dari kelas,
rehat dalam 10 minit camtu, terus masuk dapur...
nasib baik just gauk-gaul je..
kalau kena keletang keletung ngan periuk belanga semua, memang surrender la..
penat giler la tadi...

after 30 minit camtu, done!!!
taraaa....



eh, lap sikit air liur tue..
hehe..
nampak sedap kan??

kalau nak wat makaroni tuna,cari tuna yang betul-betul umph pedasnye ye...
zie beli tuna yang xberapa nak pedas la..
so, makan 5suap macam tue, dah muak...
sampai suruh kawan letak cili padi..
bila dah gigit cili padi tue, baru tahu apa itu KEBABOOMMM!!!
hihi...

and tak terfikir langsung nak letak asam limau or lemon..
kalo letak sikit tue, mesti sedap!!!!
aduh, zie lak yang terliur nie haa...
hehehe...

selamat menjamu mata anda >//<

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.