One Direction

13.3.12


zie tahu, mesti ramai dah kenal kumpulan One Direction nie kan?
zie kenal pun, sebab kawan zie tag zie kat satu video di fb..

ONE THING


suka lagu nie :)
ini la video yang kawan zie tagkan nama zie..
catchy and lovely lyrics...

What Makes You Beautiful


i like this one too..
especially "baby you light up my world like nobody else" part.
so sweet!!

zie tak amik tahu sangat pasal ahli-ahlinya..
so,tak payah la tanya zie minat sape dalam 'satu arah' nie..
kan korang lak tak tentu arah *takde kena mengena*
kalau korang gitau korang minat sape, memang zie pun tak kenal mana satu.. HAHA!
"kalau Super Junior ke,MBLAQ ke, SHINee ke, aku laju je cakap nama-nama dorang!"
so, i just enjoy the song as long as it mean well..

nak download lagu-lagu group nie tapi 4shared di block pulak!
so damn!!
nanti dah dapat greeny, zie nak lepak kat mana-mana yang ada line puas-puas..
jaga la kau *macam tak ada keje lain*

nota kaki : ada quiz esok! wish me luck :)

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.