Skype | Video Chat with Mak & Abah

30.3.12



tengah hari tadi, sempat bervideo chat dengan angah di kampung...
rindunya nak balik kampung...
nasib baik midterm break minggu depan je..

kat depan greeny, terjerit-jerit macam orang tak betul.. hehe..
iyela.. line slow sikit, so suaranya tak berapa nak dengar..
"MAK MANA!! MAK MANA!!"
lepas 5 kali seru, mak muncul di belakang angah...
"MAK!!! MAK MASAK APA HARI NI?"
haha.. bagus punya anak.. makan aje tahu..
hehehe..

then, call end!!??
tak guna punya line!
ngah syok sembang ngan mak, boleh pulak dia buat hal..
call balik!! :P
kali nie cakap ngan abah..
"HELLO MY DAUGHTER~ HOW ARE YOU?"
haha.. masa tue, punya dekat muka abah yang bolat itu di screen :)
"HAHAHA!! I'M GETTING THINNER LA ABAH!"
yang di Melaka nie pun gelak, yang di Terengganu pun gelak..
tak boleh sembang lama-lama ngan abah sebab abah nak gi solat Jumaat..
baru ingat nak suruh abah berseloka ;)

bila di perantauan, touching betul kalau pasal parents kan?
appreciate them while they still with us..
bila-bila masa sahaja Allah boleh tarik nyawa dorang atau nyawa kita :'(
siapa2 yang duk ngan mak aya korang, gi peluk cium dorang sekarang!!

sayang MAK & ABAH
thanx for everything MAK & ABAH!  <3 saranghae~

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.