Terima Kasih | Kamsahamnida | Arigatou | Thanx

14.3.12


jap! ngah mood teharu lagi nie.. hihi
terima kasih sangat-sangat kepada wan..

tadi, usha shoutbox, wan sampaikan mesej


kalau korang semua nak tahu apa yang special sangat,
klik la mesej di atas..

btw, wan nie seorang yang gila ngan stitch..
tak caya?
korang gi la tengok blog dia sendiri

dah caya? bagus..
hik!
dulu zie suka tengok citer lilo and stitch..
kalau dapat seekor, wat binatang belaan, bagus gak kan?
jahatnya zie nie.. lilo pun jadikan stitch tue sebagai kawan.. hehe...

wan nie seorang yang peramah..
kalau nak tahu, gi la follow dia..
mana best kalau asyik dengar zie citer pasal dia..

to  wan  : thanx for the banner ye.. suka sangat-sangat :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wah...

    puji lebih nampak...

    hehe...

    xde la, wan buat biase je.. ade yang lagi gempak kot...

    ^_^

    nway thanks sbb sudi curi banner... hahaha...

    padam muke kene curi balik... ^^,
    just kidding...

    ReplyDelete
  2. haha.. seyes terharu nie.. lain r masuk giveaway apa kan.. nie f.o.c lak nie.. haha.. xpe.. mmg suh curi pon banner nie.. haha..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.