Mohd Izzad

22.4.12


En. Mohd Izzad yang dinyatakan di atas ialah abang ipar zie...
sayang kat dia dah macam abang sendiri..
dia memang sempoi, sporting and gila-gila..

semalam zie adakan event untuk abang ngah tersayang nie..
well, lepas nie zie dah takde tempat bergantung kat Melaka nie :'(
abang ngah pun dah nak pindah ke perak bulan 5 nie..
huhu...

zie just ajak beberapa orang kawan termasuk MR. KA untuk memeriahkan event tue..
kitorang main badminton..
hehehe..
dah itu yang abang ngah suka buat...

sempat ber-sms bini tercinta..

abang ngah n angah
terima kasih abang ngah kerana sudi melayani kerenah izza sepanjang izza duk kat sini :)

so, semalam mungkin "date" terakhir kitorang.. huhu..

bye-bye abang ngah

You Might Also Like

4 comments

  1. sayangnye dia kt abg ngah...

    xper pasnih leh calling2 lg..:)

    ReplyDelete
  2. dah macam kekasih aku tgk..
    hahaha

    ReplyDelete
  3. Ade hikmah nya tuuuu... abg je tau jangan lebih2 huahuauah...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.