Perhatian Kepada Follower!!!

16.4.12


INI BUKAN SEGMEN!!

entry ini khas untuk follower zizie :)


dear followers..
rasanya dah lama tak menjengah blog-blog korang..
hehehehe...
sorry, mintak ampun, mintak maaf, selamat hari raya!! ;P

so, untuk mengeratkan silaturrahim antara kita, zie akan baca entry yang paling terkini dari blog korang!
suka tak??
suka??
tepuk tangan!!! :)

bila bila bila??
hujung minggu nie Insya-Allah..
sama ada hari sabtu atau ahad.. :)

so, korang buatlah entry yang best2!!
sila cek nama korang di bloglist HOT GUY ( blogger lelaki ) dan HOT CHICK ( blogger perempuan )..
coz zie hanya pick melalui bloglist taw!
bukan melalui dashboard...

kalau tak ada, korang maybe...
1. tak follow zie lagi
2. korang follow, tapi tak tinggal any link utk zie follow balik!
3. link blog korang tergolong dalam broken link!
zie tak tahu nak terangkan macam mana broken link nie..
tapi, kalau zie nak letak url blog tue, bloglist tak boleh nak save :(

zie bukan sahaja akan baca, plus komen sekali >//<
tapi, kalau ada blog yang disekat oleh wifi kolej, zie mintak maaf la.. huhu..
itu, zie sendiri pun tak dapat solve :'(

sekian sahaja..
get ready for my arrival..
(ada red carpet, lagi vogue!)

You Might Also Like

5 comments

  1. wahhh. jemput2 lah datang blog zera yg ta seberapa tu ye. :)

    ReplyDelete
  2. jenuh la membaca. saya tak follow sebab tak tahu di mana nak ditekan. hahaha..

    ReplyDelete
  3. hye zie,, sekarang nuff dah guna kod baru,, tak jejaskan loading blog,, insya Allah memg berkesan,,, try la letak balik k,,, link blog muja, mujadafewa.blogspot.com :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.