serabut!

4.4.12




hari nie rasa serabut..
letih? tak pulak..
coz tak main hoki hari nie coz ada ceramah OBE..

tak tahu la kenapa nie..
macam tak ada punca..
kawan ajak gi kayak pun, malas nak join...
memang tak ada mood..
rela naik bas dari tumpang orang..
nak sorang-sorang je tadi..

i need somebody who can cheer me up!
try mesej ngan my bestie..
tapi, sekali tertouching lak ngan ayat dia..
tahu je dia bergurau..
tapi... tak ada mood la nak gurau2...
biarlah..

so, malam nie, solitary...
nak lepak ngan baby fahima, dia lak ada ko-ku..
huhuhuhu....

bulan cantik pulak malam nie...
masyuk lak kalau layan talking to the moon by bruno mars...

aarrrggghhhh!!!!
AKU NAK RELEASE TENSION!!!!!

nota kaki : tak ada idea, tak ada mood.. terima jela luahan hati yang tak seberapa nie...

You Might Also Like

2 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.