Surprise!

30.4.12


hari nie betul-betul surprise!!
macam biasa, hujung minggu nie, bangun lambat SIKIT..
handphone pun, silent mode..
no disturb!

bila bangun, ada mesej dari abang ngah..
katanya dia and along ada kat KL and nanti nak datang jumpa zie..
ok la..
get up from bed, kemas katil n mandi..
2 jam menunggu, dorang dah sampai..
dari jauh, bukan setakat nampak along ngan abang ngah je,
ada lagi tiga insan tersayang dalam kereta..

MAK, ABAH n AQIF!!!
tiga-tiga zie 'terkam' bila masuk dalam kereta..
kiss tiga-tiga sekali..
and without I noticed, i'd cry..
along said, "why u crying?"
i replied, "happy la.."
dorang gelak pulak...

jahat tol dorang nie kenakan zie..
tapi, memang rindu kat mak n abah..
lagipun masa balik dari cuti, tinggalkan rumah dengan perasaan berbagai2..
thats why la zie cry kot masa nampak mak ngan abah..

masa sekolah kat kedah, masuk asasi, tak pernah sekalipun mak and abah datang sekali melawat zie..
tapi, zie faham..
kitorang tak mampu..
nk gi jalan jauh2 pun, adik2 nak tinggal mana...
tetiba, hari nie mak n abah muncul, rasa mcm,
YA ALLAH, can you stop that moment for a while...

Mak, Abah, thanx and I LOVE YOU :)

sibuk je budak kecik ni! nak amik gambar mak pun susah.. huh~

You Might Also Like

3 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.