already miss them :'(

12.5.12

♫  bawa aku pergi.. pacu laju laju.. 
*tau je lagu nie diharamkan*

tak sampai 24h tinggalkan kampung, dah rindu kat dua orang ni..
si Khalif tak nak lepaskan baju time nak naik bas..
kemas je dy pegang sambil peluk zie..
ikutkan hati nak bawak dia balik melaka..
tapi nanti ibu dy yang menangis..
take care ye my loves~~
korang berdua dah duduk ngan mak tok,
makan banyak2 taw.. :')
bagi naik 1 kg lagi ok...

rela balik hujung minggu untuk spend time ngan dorang.. nasib baik tak ada kelas...

You Might Also Like

1 comments

  1. mai pun tgh sedih nie anak buah nak balik langkawi dah besok..sedih :(

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.