GURU INOVATIF MELONJAKKAN TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA

16.5.12


hanya nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua warga pendidik di Malaysia.
especially kepada....
cikgu tadika zie ; Cikgu Maryam
cikgu-cikgu SK Duyong.
cikgu-cikgu SM Sultan Abd Halim
pensyarah & tutor UiTM Puncak Alam
pensyarah2 UTeM

tak lupa juga kepada ibu bapa zie..
coz they are the first teachers in my life..
and also to my friends..
korang layak digelar guru coz korang sudi nak berkongsi ilmu :)


nota kaki : nak tergelak pulak baca entry nie.. dah macam speech pun ada..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.