Karaoke Party

6.5.12


bila duduk sorang2 mesti boring kan3??
so, hari ni zie nak sharekan macam mana zie hilangkan boring...
pernah dengar karaoke party?
pergi ke link nie [KLIK]

untuk pilih lagu, klik song (kotak merah)


scroll ke bawah dan korang akan nampak banyak list lagu..
bagi yang belum register, korang hanya boleh pilih lagu yang tak ada gambar lock ditepi.
so, untuk menyanyi lebih banyak lagu, korang boleh register.
tak susah pun nak register.
selepas register, banyak lagu yang korang boleh pilih.

untuk menyanyi, klik sing.


kemudian, lagu yang korang pilih akan loading dan klik allow.



1. lagu yang dimainkan akan berserta vocal penyanyi. maknanya, xrasa karaoke sangat coz ada suara penyanyi asal.
2. untuk tukar setting, klik setting dan keluar kotak seperti di bawah.


untuk music sahaja, pilih instrumental. baru rasa macam karaoke.
korang juga boleh record nyanyian korang. pilih sahaja on di default recording state.
dah puas hati dengan setting yang anda pilih? then, klik ok.
kemudian, klik start singing.


nampak tak kotak bubble tu?
korang boleh nyanyi dengan apa cara sekalipun.
nada suara korang kena matching ngan kotak bubble tue..
kalau nada korang matching, kota bubble korang akan berwarna hijau dan score korang akan meningkat.


ini semua skor zie..
kalau korang dapat wannabe, dah cukup baik coz memang susah nak skor..

so, selamat berhibur ye kawan2..
tapi, jangan sampai lupa buat kerja :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Wahhh awesome , baru tau nie... nak nyanyi la besok...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.