MACAM NOVEL MELAYU

8.5.12


"kenapa awak punya blog sangat sorrow?
dan memilukan hati.
macam baca novel melayu?"

aduhai, MR. KA boleh tegur macam tue lak pasal blog zie nie..
awak, saya tulis apa yang saya rasa je..
xsangka pulak macam novel melayu.. haha..
dulu adalah berangan nak tulis novel..
angan-angan tinggal angan-angan jela..


minggu lepas zie memang xberapa ada mood..
ermmmm..
just rasa nak menyendiri je..
tue je yang ada dalam kepala..
tapi, kelas sana sini, mana nak sorangnye..
balik rumah, duduk diam2 dalam bilik, peluk puffy, tidur..
celik mata, mengenang nasib, menangis...

dengan kawan-kawan pun cuba nak sembunyikan perasaan tu, tetapi tertunjuk juga..
urghhhh...
maaf rakan-rakanku, tak bermaksud.. huhu..

Ya Allah, cekalkan hati kerdil ini.. Amin~

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.