Minah Bangla In Da House

17.5.12

S : aku baru balik dari luar negara ok..
Z : kau gi mana?
S : Bangladesh!
Z : mesti kat Bangladesh ramai minah bangla je kan?
S : nape?
Z : dah mat bangla punya banyak kat Malaysia nie..
S : tak lah. kau tak tengok ke bandar Bangladesh cam mana..?
Z : mana aku pernah tengok. kau pergi Bangladesh tak ajak aku.
S : tak payah la ajak kau. kan nanti lagi ramai mat bangla ikut kau balik Malaysia.
Z : nampak sangat aku hot and kau tak hot kan??
S : aku hot jugak tapi mat salleh jela yang ikut aku.. hahahaha..
Z : kau tahu tak kenapa? sebab dia ingat kau minah bangla. minah bangla kan semua hitam manis. sekali nampak kau, si minah bangla kulit cerah. tue yang dorang ikut tu. hahaha!!

Google : Mirpur, Bangladesh

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.