Notebook of Love

1.5.12

Good morning everyone! I Hate Mondays just like the rest of you but lets make the most of it! Be positive, smile, be thankful.
okay, this week, i really hate my monday!! tersedut habuk besi, terkikir tangan sendiri, projek tak siap! kena marah sebab tak makan.. owh... what the fish day :(

I want a guy who will see me wearing sweatpants , messy hair, and no makeup and the first thing he says is, "wow you look beautiful." 
si dia tidak mencintai kamu hanya kerana kecantikan semata-mata.. walaupun kamu dalam keadaan tidak kemas, si dia masih melihat kecantikan kamu melalui mata hatinya..

If you dont know, please ask. If you dont agree, Argue. If you dont like it, please say it. But don't sit there quiet and judge me. 
jika berlaku salah faham, kenapa nak buat tanggapan sendiri? cuba face to face kalau tak puas hati, kalau tak nak, jangan nak simpan dalam hati.. lama-lama makan diri aje.. cuba selesaikan masalah macam orang dewasa..

The only thing I hate about you, is that I can't stay mad at you.
always happens to me.. tak boleh marah MR. KA lama-lama.. bila dia kata sorry je, dah hilang rasa marah tue.. tapi, saja je buat-buat marah lagi.. ajar sikit.. hehe..

If you fight like married couple, talk like bestfriends, flirt like first loves, protect each other like siblings, it's meant to be. 
alami kesemuanya? kadang-kadang kalau tak ada pergaduhan, takkan ada kematangan dalam perhubungan.. TETAPI! kalau selalu gaduh pun, memang parah la..

She's wanted by many, loved by lots, and hated by a few, but when it comes down to it boy, all she wants is you
bila dah jadi orang yang penting di hati zie, zie nak dia tenangkan zie bila zie dalam masalah..



semua quotes di atas, zie copy+paste dari Notebook of Love di twitter..
nak follow? [KLIK SINI!]
kalau buka twitter, ada je tweet dia..
kadang-kadang kena batang hidung sendiri.. :)
so, saja nak share sebab dah tak tahu nak buat apa..
hope you like it ;)

You Might Also Like

1 comments

  1. mai pun suke bace quotes ni, tp lebih suka quotes bergambar

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.