TALK TO MY HAND!

22.5.12



dalam lautan manusia di dunia ni,
susah kita nak mentafsir perangai masing-masing.
contoh yang paling dekat,
kita sukar nak menafsir perangai rakan-rakan kita.
right?!
dengan family sendiri pun kita tak faham kan??

dan zie paling tak faham la ngan jenis manusia yang perasan hot semacam..
manusia yang sesuka hati nak kata orang tue pelik, orang nie pelik..
macam dia tu NORMAL sangat..
dan dia ingat apa yang dia buat, semua orang suka..
OMG..

talk to my hand la wehh..
setakat muka annoying macam tu..
bersepah kat tepi jalan sana..

jangan ingat diri tu berkuasa sangat..
Allah Maha Berkuasa..
jangan ingat diri tu sempurna sangat..
kerana cacat celamu jelas ternyata..

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.