[untitled]

5.5.12


aku menangis bukan kerana suka-suka
aku menangis sebab dimarahi oleh orang yang aku sayangi
tapi
tak perlu la layan aku macam sampah.
even aku ni bukan baik sangat.


kalau aku tahu, aku pun tak ingin nak jumpa kau kalau kena layan macam tu!

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.