Hostel Life

22.6.12

petang tadi melawat dua jejaka merangkap adik-adikku di asrama..
rasa rindu pulak nak duk asrama..
HOSTEL LIFE!!

kena marah ngan seniors, warden, pengetua..
amik tandatangan seniors..
 usha budak-budak duk tenet (dating)..
kena denda / tengok orang kena denda time roll call..
dengar seniors membebel pasal juniors..
ngutuk2 masakan mak cik dewan makan (DM)
HARI SUKAN!
dll..

yang paling menakutkan bila SEMALAM DI JENAN berlaku..
semalam di jenan berlaku lima tahun sekali..
and aku dah alami..
satu time aku form one and satu lagi time aku form five..
mesti korang tertanya-tanya benda apa tue kan??
actually tue bukan event apa-apa..
tapi itu adalah satu peristiwa di mana kitorang akan dikacau oleh makhluk-makhluk halus!
macam-macam yang berlaku dan alhamdulillah aku tak pernah kena kacau.. :)

kepada adik-adik yang masih bersekolah,
enjoy la moments korang di sekolah..
tapi, jangan tak study pulak ;)

zaman "burn"

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.