Tonek

21.6.12


Nama : Tonek si pemalas!
Jantina : Jantan.

tonek nie aku dah bela sejak tahun 2005 lagi..
dulu dia kecik je..
lebih kurang besar genggaman budak umr 4 tahun??
sekarang umur dia dah 7 tahun lebih..
actually tonek nie ex tunang along aku yang bagi..
tak susah nak jaga..
sebab tu hidup sampai sekarang..
kalau susah nak jaga, confirm dah mati awal.. hehe..
well.. aku nie bukan rajin sangat..
dah la jarang-jarang balik rumah..
so, mak la yang tolong jagakan..
makan pun xsusah..
bagi sawi je..
tonek ni memang kuat makan!!
tapi, kalau dua hari tak bagi makan pun dia okay lagi..
hehe..

i wonder how long he will survive??

You Might Also Like

2 comments

  1. kalau hulur jari, dia gigit la.. tp, dia nie pemalu skit..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.