Pemecah Ombak, Marang.

28.7.12

13/7 yang lepas, abang Rudi bawa kitorang jalan-jalan..
dah lama jadi rakyat terengganu, baru nak pergi ke pemecah ombak.. hehe..

sebenarnya, zie tahu kat terengganu ni ada pemecah ombak..
tapi, lokasi sebenar tu je yang tak tahu..
di Terengganu terdapat empat kawasan yang ada pemecah ombak..
di Marang,Kerteh,Besut dan Pulau Duyong, my hometown.. kehkehkeh..

abang rudi bawa kitorang ke Marang..
cantik..
dekat dengan pantai..
dan pantai tu pun xberbahaya untuk budak-budak kalau nak bermandi manda..
cuma tak ada tempat nak salin baju aje.. huhu



seronoknya tengok dua pasangan kat atas..
aku pulak yang sorang-sorang..
cik abang pulak jauh di tempat lain..

ini jela yang mampu.. XD

You Might Also Like

1 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.