Oh! My Baby

8.8.12

percayakah anda bahawa zie ada baby sedangkan belum berkahwin?
hehehe..
anda tidak perlu mempercayainya coz I really had a BABY..
a BIG baby...

tadaaa...


betul la dia ni baby zie..
coz I call her BABY okay..
dah lupa macam mana boleh panggil dia baby dan dia panggil zie mummy..
mungkin sebab kitorang dicop sebagai kembar seiras..
dan dia ni memang sempoi..

pernah dia cakap kat zie, "kalau kau tak suka orang tu, maknanya aku tak suka jugak.."
"huh? apsal pulak?"
"ko kan mummy aku."

sejak asasi, sampai la sekarang, budak ni asyik ikut zie je..
tetapi di UTeM, kami berlainan course dan fakulti..
baby amik Mechanical Enginnering dan zie Manufacturing Engineering..
ditakdirkan pulak, memang dah rezeki dia time tahun 1 zie sama kolej ngan dia..
makin galak la dia bermanja-manjaan..

minggu haluan siswa (MHS)
bila upload gambar minggu haluan siswa kat atas, semua kekawan sekelas time kat PALAM menyatakan kecemburuan dorang..
"eh, korang berdua sekali ke?"
"laa.. kembar ni la.. tak berpisah.."
"weh! korang tak boring ke asyik berdua?"

boring? boring gak..
tapi, boring-boring sayang.. hehe..
dialah tempat zie bermanja,mencurah ketidak-puas-hatian, dan macam-macam lagi..
kiranya kalau nak minta tolong atau pendapat, memang boleh diharap la dia ni..
tapi, satu je masalah kecil budak ni..
sikit-sikit nak paw zie..
baby.. baby.. nasib baik mummy sayang.. mmuuuaaahhhh...

hope our friendship will last untill the end :)

nota jejari : nama dia Nurul Fahima

You Might Also Like

0 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.