Oh! My Raya. Terima Kasih Sahabat.

25.8.12

SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)

seronok ye korang beraya ;)
raya kali ni, tak seronok mana.. huhu..
mana tak nya, boleh pulak sakit time raya..
memula demam, pastu perut ni pulak.. huhu..
nak beraya rumah kekawan, tak de kawan pun haa :'(
mana tak nya, dulu belajar jauh-jauh.. so, kawan-kawan pun duk jauh-jauh.. :(

walau bagaimanapun, dua hari lepas, ada sorang classmate datang beraya di rumah..


ini dia abang Faiz kita.. yang sebelah kiri..
yang kanannya bukan abang taw..
thanx Faiz sebab sudi datang.. hehe..

dan rupa-rupanya Faiz ni ialah adik ipar kepada jiran zie..
dah macam buat jejak kasih XD
masa dia datang, dia bawa anak buah dia..
comel.. bulu mata pun lentik.. haha..

MAAF ZAHIR DAN BATIN JIKA SELAMA ZIE BERBLOGGING INI, ZIE TERSALAH KATA, TERSALAH BICARA, ATAU TERGURISKAN HATI ANDA... :)

You Might Also Like

1 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.