Page Yang Menghina Nabi Muhammad S.A.W

2.8.12


Astaghfirullahalazim..
terjumpa lagi page yang menghina agama Islam..
terutama sekali, page ini menghina Rasulullah S.A.W..
marilah kita semua report page ni ---> Prophet Muhammad rapist of Aisha

cara-cara untuk report page boleh dirujuk di sini.

adakah selepas ini ada lagi page macam ni lagi?
nauzubillah min zalik..
sama-sama la kita doakan tiada lagi page sebegini.. Amin..


You Might Also Like

4 comments

  1. MasyaAllah, kite tembak jer pemilik page ni...

    ReplyDelete
  2. astaghfirullahalazim.. Orang islam tak de pun buat page macam nie kan. bila diorang buat macam nie, mencerminkan diri & agama diorang tu yang busuk hati!

    ReplyDelete
  3. Astaghfirullahalazim.. Diorang ni x dk keja kot. Kalau benci sngat pon, x pyah la nak jadi racist gila. Smoga satu hari nnti bru diorang boleh nmpak spa yang betul, spa yang salah.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.