22 Days Challenge

1.9.12


tadi masa tengah menganyam ketupat dengan kakak google image, terjumpa gambar ni..
rasa mcm nak try je..
hehe..
tapi ada tiga hari yang direject kerana tidak sesuai untuk diri aku as muslim..
so, dari 25, tinggal la 22..
hehe..
tapi, nak update tiap-tiap hari, aku tak pasti la mampu ke tak..
so let's challenge yourself ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. OK jugak tu.... kalau x de idea buleh try..

    salam aidilfiri....

    http://memoriessharidz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Asyik Promote Blog Fie Jer..Nak Promote Blog Korang Pulak La.. ♥ Jom Baca/Komen :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/asyik-promote-blog-fie-jernak-promote.html

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.